ANDROGRAPHIS PLUS

KAPSUL HERBANIKA HEMPEDU BUMI PLUS

Kebaikan & Khasiat

Kapsul herbanika hempedu bumi plus mempunyai mempunyai khasiat yang sangat hebat untuk masalah tekanan darah,mencairkan darah kerana terdapat Andrographolide iaitu bahan aktif untuk menurunkan tekanan darah serta melancarkan perjalanan darah dan menambah tenaga.Herba ini boleh untuk lelaki dan wanita

kandungan Bahan Aktif Dalam

KAPSUL HERBANIKA HEMPEDU BUMI PLUS

Hempedu bumi merupakan sejenis herba pelbagai khasiat. Herba ini juga dikenali sebagai akar cerita, sambilata, nivalembu, king of bitter atau maha tita. Nama saintifiknya pula Andrographis Paniculata.Tumbuhan hempedu bumi sentiasa digunakan untuk mencegah keradangan, melancarkan buang air kecil, mengurangkan haba demam, sakit perut, ubat kencing manis, dan meneutralkan toksin. Sehubungan dengan manfaat pahit untuk tahap gula darah yang lebih rendah dipercayai disebabkan oleh bahan-bahan yang boleh meneutralkan rasa manis pahit gula kerana tekanan darah tinggi .

Andrografis juga terbukti boleh mengelak pengumpulan kolesterol teroksida pada salur darah pada tahap yang lebih berkesan berbanding minyak ikan omega 3. Bahan aktif pada herba ini, andrografolid melindungi hati, pankreas dan sistem pencernaan. Andrografolid juga melindungi sel yang mengeluarkan insulin pada pankreas dan memperbaik metabolisma glukos serta retinopati diabetis. Andrografis boleh melindungi daripada gastrik dan ulser duodenum. Hempedu bumi memang sesuai dimakan oleh mereka yang mempunyai kolesterol tinggi.

KAPSUL HERBANIKA HEMPEDU BUMI PLUS

CARA PENGGUNAAN

Makan pada waktu siang dan malam.ambil 1 biji pagi & 1 biji malam.Bila sudah normal tekanan darah ambil 1 biji pagi sahaja. Makan setiap hari,bagi perempuan kena berhenti makan semasa datang haid dan sambung kembali bila habis haid.

4.8/5
4.5/5
4.7/5
5/5

Gabungan Teknologi dan Rahsia kehebatan Herba Tempatan Turun Temurun. Set IMMUNE BOOSTER ini sangat sesuai waktu kini, sesuai untuk meningkatkan status kesihatan anda.

Jangan berlenggah lagi...

Syarikat Dimaz telah bertapak lama di pasaran. Mari bersama kami untuk membina masa depan anda yang lebih gemilang. Ayuhhh…