CENTELLA PLUS

KAPSUL HERBANIKA PEGAGA PLUS

Kebaikan & Khasiat

Kapsul herbanika pegaga plus mempunyai khasiat yang telah diformulasikan untuk membantu mereka yang mengidap penyakit Resdung yang kronik samada kanakkanak atau orang dewasa.Kapsul ini juga dapat membantu pesakit migrain yang teruk serta membantu kecerdasan pemikiran dan kelihatan muda dan cantik (awek muda).

kandungan Bahan Aktif Dalam

KAPSUL HERBANIKA PEGAGA PLUS

Pegaga atau lebih dikenali dengan nama Centella asiatica di negara ini ialah sejenis pokok perubatan yang bukan sekadar memiliki kebaikan dari segi kesihatan dalaman, malah memberi impak besar kepada kecantikan seseorang. Istimewanya, ia mengandungi pelbagai nutrien antaranya asid asiatik, kalsium, potasium, fosforus, beta karotin, vitamin C, tiamin, niasin dan riboflavin.

Sifat antibakteria yang ada pada pegaga membuatkan ia turut digunakan sebagai rawatan tradisi untuk Resdung,sakit kepala yang kronik, jangkitan bakteria dan virus seperti selesema, jangkitan saluran kencing, influenza dan batuk kering. Pegaga dikatakan mampu merawat Âkerosakan kulit secara tradisi selain meningkatkan peredaran darah untuk memberikan wajah lebih berseri kepada mereka yang rajin mengamalkan makan pegaga

KAPSUL HERBANIKA PEGAGA PLUS

CARA PENGGUNAAN

Makan pada waktu malam sahaja 1 biji @ 2 biji malam.Herba ini hendaklah dimakan sebelum tidur, jika makan ubat hospital jarakkan satu jam baru boleh ambil Kapsul herbanika pegaga plus. Produk ini boleh dimakan oleh lelaki & wanita.

4.8/5
4.5/5
4.7/5
5/5

Gabungan Teknologi dan Rahsia kehebatan Herba Tempatan Turun Temurun. Set IMMUNE BOOSTER ini sangat sesuai waktu kini, sesuai untuk meningkatkan status kesihatan anda.

Jangan berlenggah lagi...

Syarikat Dimaz telah bertapak lama di pasaran. Mari bersama kami untuk membina masa depan anda yang lebih gemilang. Ayuhhh…